27 Ağustos, 2010

Hanımelim ve Ben

Bir süredir bloguma herhangi bir giriş yapmamıştım. Aslında hep aklımda ama erteleyip durdum...Filiz hanımın yorumundan sonra en azından neden sessiz olduğuma dair bir şeyler yazsam iyi olur diye düşündüm. Bu arada Filiz hanımcım yeni evinizde, yeni okulunuzda sizlere hep güzel hayırlı günler diliyorum...Herşey gönlünüzce olur umarım. 
Bir süredir taşınma telaşı gibi bir telaş içindeyiz, aslında biraz da "taşınamama" telaşı:). Temmuz başında tatilden dönmüş apar topar Dikmen'deki evi satmış ve yine apar topar (bir gün sabah kahvaltıdan sonra ev bakmaya çıkmış, baktığımız 3.cü evi satın almaya karar vermiştik zira) ev almıştık...Tapu dairelerinde geçen günlerin ardından evimizi aldık ama ne yazık ki hala taşınamadık. Eski ev sahibi umarım bu pazar taşınacak ve sonrasında biz bir-iki tadilat yapıp evimize taşınabileceğiz. Tabi bu arada ben boş durmuyorum evde her şeyi kolilere, hurçlara topluyorum ...Bu telaş arasında bir d e4 günlük bir dişeti tedavim oldu, Ramazan da üzerine gelince uzun bir süre buralarda görünemedim.

Benim sessizliğimin, yokluğumun nedenleri bunlar. Peki ya Hanımelim niye yok? Niye ulaşamıyorsunuz siteye? Hanımelimin yayınlandığı sunuculardan kaynaklı bir yokluk bu...Geçen haftalarda 5 gün süren bir kesinti yaşadık. 2 gündür yine yok site, ama yapılan açıklamaya göre pazartesi günü itibari ile yine eskisi gibi yayına geçecek... Ve umarım siteye girememe problemimiz kalmayacak. Ben siteye girmeye her çalıştığımda "sunucu bulunamadı" ibaresini görünce içim acıyor, çok emek verdim her şeyin heba olma düşüncesi beni çok üzüyor...Umarım en kısa zamanda eskisinden çok daha iyi bir şekilde devam edebiliriz.
Size düz, uzun ve resimsiz bir yazı yazmak istemedim. Örüp bitirdiğim bir çok şey de şimdi hurçların içinde. Toplanmadan önce çektiğim yünlerimin resmi vardı, onlarla yazımı biraz renklendireyim dedim...

Bu da nette bulduğum bir resim. Benimkinin acemiliğinden ve dağınıklığından sonra iyi gelir diye düşündüm :)) Resim Saidos da Concha'dan alıntıdır.