18 Aralık, 2008

Yaprak desenli atkı



Örgü konusunda çok deneyimli değilim...son bir senedir örgü örüyorum, ...En çok da atkı ve şal örmeyi seviyorum...Son 1-1,5 aydır Hanimelim' deki Yardım eli için çocuklara atkı örüyorum. çocuklara ördüğüm atkılar daha bitmedi, örmeye devam ediyorum ama sıkıldım biraz hep aynı şeyleri örmekten...Nen de kendime bir atkı başladım...başta beni biraz zorladı ama şu an çok rahat örülen bir model...örmek isteyen olursa zevkle anlatırım...
Share:

8 yorum:

  1. bende bu örneği altın örgü forumunda örenmiştim.bende bir kaç sıra örüp yani sadece öğrenene kadar köşeye koydum ama ilerde kendime bu örnekten birşey yapmak istiyorum banada başta zor geldi ama alşılıyor demekki.seninde ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. yıldızcım yorumun için çok teşekkürler...ilerd eyapmak istersen yardımcı olurum..alışınca inan çok kolay oluyor...

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım.maşallahın var.böyle ajurlu modelleri örmek kolay değil.ama düz örgüye nispeten daha keyifli örülüyor o bir gerçek.sevgiler,güzel yarınlar..

    YanıtlaSil
  4. haklısın düz örgüye göre çok daha keyifli örmesi...ve de sonuç çok hoş...yakında bitmişini d eyayınlarım...yorumun için çok teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  5. ben ormek istiyorum fakat yeni örüg örmeye başlamış bi kişi yapabilrmi acaba??? düz orgu ters örgü ve bi de saç örgüsü yapmayı biliyorum:)

    YanıtlaSil
  6. süpersin ebrucum, ben saç örgüsünü henüz hiç denemedim benden bir adım ilerdesin :) bu örgüde pek fazla detay yok, sadece dolamalar ve kesmeler var o kadar...gerisi düz ve ters örgü...

    YanıtlaSil
  7. canım yapılışını anlatırmısın

    eline sağlık

    YanıtlaSil
  8. iremcim bu sıralar anlatımını yapmam gereken çok şey var, ama bu en kolayı...akşam foruam eklemeye çalışacağım, en geç bu haftasonu ekeleirm, forumda açıklamalı modeller bölümüne bak olur mu canısı??

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz