27 Ağustos, 2010

Hanımelim ve Ben

Bir süredir bloguma herhangi bir giriş yapmamıştım. Aslında hep aklımda ama erteleyip durdum...Filiz hanımın yorumundan sonra en azından neden sessiz olduğuma dair bir şeyler yazsam iyi olur diye düşündüm. Bu arada Filiz hanımcım yeni evinizde, yeni okulunuzda sizlere hep güzel hayırlı günler diliyorum...Herşey gönlünüzce olur umarım. 
Bir süredir taşınma telaşı gibi bir telaş içindeyiz, aslında biraz da "taşınamama" telaşı:). Temmuz başında tatilden dönmüş apar topar Dikmen'deki evi satmış ve yine apar topar (bir gün sabah kahvaltıdan sonra ev bakmaya çıkmış, baktığımız 3.cü evi satın almaya karar vermiştik zira) ev almıştık...Tapu dairelerinde geçen günlerin ardından evimizi aldık ama ne yazık ki hala taşınamadık. Eski ev sahibi umarım bu pazar taşınacak ve sonrasında biz bir-iki tadilat yapıp evimize taşınabileceğiz. Tabi bu arada ben boş durmuyorum evde her şeyi kolilere, hurçlara topluyorum ...Bu telaş arasında bir d e4 günlük bir dişeti tedavim oldu, Ramazan da üzerine gelince uzun bir süre buralarda görünemedim.

Benim sessizliğimin, yokluğumun nedenleri bunlar. Peki ya Hanımelim niye yok? Niye ulaşamıyorsunuz siteye? Hanımelimin yayınlandığı sunuculardan kaynaklı bir yokluk bu...Geçen haftalarda 5 gün süren bir kesinti yaşadık. 2 gündür yine yok site, ama yapılan açıklamaya göre pazartesi günü itibari ile yine eskisi gibi yayına geçecek... Ve umarım siteye girememe problemimiz kalmayacak. Ben siteye girmeye her çalıştığımda "sunucu bulunamadı" ibaresini görünce içim acıyor, çok emek verdim her şeyin heba olma düşüncesi beni çok üzüyor...Umarım en kısa zamanda eskisinden çok daha iyi bir şekilde devam edebiliriz.
Size düz, uzun ve resimsiz bir yazı yazmak istemedim. Örüp bitirdiğim bir çok şey de şimdi hurçların içinde. Toplanmadan önce çektiğim yünlerimin resmi vardı, onlarla yazımı biraz renklendireyim dedim...

Bu da nette bulduğum bir resim. Benimkinin acemiliğinden ve dağınıklığından sonra iyi gelir diye düşündüm :)) Resim Saidos da Concha'dan alıntıdır.
Share:

20 yorum:

  1. sercancım,iyi olmana çok sevindim,yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun,inşallah bir an önce taşınırsınız,yerleşirsiniz.ev taşımak,yerleştirmek çok zor.bu yaz doğru düzgün dinlenemedim ben de.hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
    ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.sevgiler,hayırlı ramazanlar dilerim

    YanıtlaSil
  2. bu resimleri beni hasta etmek için koydun dimi. bayıldım yünlerine. hepsini iyi günlerde ör. güle güle kullan yada iyi satışlar. hanımelim için sevindim umarım bundan sonra rahat ederiz hep beraber. çok çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. sercancığım bu yazı yazmakla çok iyi ettin gerçi ben tel. açılacak haberini aıldım ama sana ulaşamayan bir sürü üyeler var onlar açısın teşekkürler
    bu arada allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ve yorucu .İplerde çok güzel görünüyor bir o kadarda bende var ne olacak bu ip kolikliğimiz

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun eviniz Serna hanım.Taşınmak oldukca zahmetli bir iş.Toplan temizle ,geri aç düzenle vs.vs zor.
    Foruma gelince hergün yüzlerce kez bakıyorum ve sunucu bulunamadı diyor.Umarım yedeklerinizi falan almışınızdır da,yaptıgınız emekler boşa gitmez.Başka bir sunucu demişiniz ,yedek olursa rahatca evi taşıdıgınız gibi siteyide taşırsınız.:) hala yok ve gerçekden özledim sizleri,en kısa zamanda kavuşuruz inşallah.
    Bu arada siteyi taşırsanız ,düzenlemelerde yardım edebilirim,uzun bir süre kendi sitemde adminlik yaptım.Yardıma ihtiyacınız olursa,ben hep hazırım.

    Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  5. buketcim sen yeterki bende istiyorum de ben sana hepsinden gönderirim.
    gğlocum biraz geç oldu daha önce yazsam çok daha iyi olurdu böyle bir yazı..ama işte hep bugün düzelecek yarın düzelecek diye bekle dur ondna gecikti.
    taşınma işi zor olacka hele d earaya böyle ramazan, bayram girince daha da zor olacak ama bakalım halledeceğiz gibi yavaş yavaş.
    yoncacım, sitenin Allah'a bin şükür altyapısında bir sorun yok, tek sorun, sunucu bilgisayarlarının çalışmaması, yani internetin kesik olması gibi düşünün bunu...dediklerine göre bundan sonra bu tür problemler olmayacakmış, ama olursa sunucu hizmeti için başka bir firmaya başvurmak zorunda kalacağım. teklifin için çok saol, umarım taşınmak zorunda kalmayız. sizlerin foruma bötle sahip çıkıyor olmanız beni çok mutlu ediyor, çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  6. sercancım ev konusunda Allah yardımcın olsun canıım,biz taşınırken yardıma geliriz meak etme sen :))forum da elbet düzelecektir,kış geliyor yine pc lerin ve de örgülerimizin başında oluruz,o zamana kadar forumdaki sorunların hepsi de düzelir umarım,canını sıkma sen,herşey yoluna girer...şu resimlerdeki iplerine geliiinceeee.....ay görünce hepsinden alasım geldi ve kıskandııım,neden benim o kadar yok ve de öyle görünür yerde değil diye,belki bu kadarmıdır ki,düzgün sıralı dizili olunca çooook gözüküyor,hadi kışa boş durmak yok güzelim,hep birlikte devam örgüye,sevgiyle kal canım beniim..

    YanıtlaSil
  7. canısı ben sabah girdim bir şeyler ekledim ama sonra bir daha giremedim hala giremiyorum

    YanıtlaSil
  8. canısı ben sabah girdim bir şeyler ekledim ama sonra bir daha giremedim hala giremiyorum

    YanıtlaSil
  9. bir senedir hanımelimdeyim ve her gün mutlaka uğramak alışkanlık oldu, inşallah en yakın zamanda sorun düzelir bizde forumumuza kavuşuruz. sercancım taşınma telaşında allah yardımcın olsun. bir an önce yerleşip güle güle oturun yeni evinizde.

    YanıtlaSil
  10. Kadir geceniz mubarrek olsun Dilerim tüm dualarınız kabul olur

    YanıtlaSil
  11. Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  12. canım arkadaşım ,ramazan bayramın mübarek olsun,sevdiklerin daha nice bayramlara ulaşmanı dilerim..

    ne zaman döneceksin aramıza,özlettin iyice ama:((

    YanıtlaSil
  13. gülocum ve filizcim güzel dilekleriniz için çok teşekkürler...sizler de umarım çok güzel bir bayram geçirirsiniz ve sevdiklerinizle daha nice bayramlar yaşarsınız. herkesin bayramı kutlu, tatlı olsun.
    filizcim bend eartık dönmek istiyorum bu yarı göçebe durumdan sıkıldım, bir sürü yarım işim öylece bana bakıyor. bitmişlerin ise nerde olduklarını bile bilmiyorum!yünlerim işlerim toplanmış, hurçlara girmiş durumda bekleşiyorlar :( kısmetse evin tadilatı bayramdan sonra bitecek, sanırım biz de hemen arkasından taşınabileceğiz. yerleşir yerleşmez kışa hazırlık yeni yünler yeni örgüler ve hatta yeni nakışlar, danteller...bloguma yeni başlık açmayı ve yaptıklarımı eklemeyi çok özledim!!!

    YanıtlaSil
  14. köpeğim için kazak örmek istiyorum ama hiç örnek bulamadım küçük boy teriyer acaba elinde örnek olan var mı? sevgiler
    elif
    berfukus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. Canım yaaa ben gündüz hiç foruma giremiyorum sorun hala devam ediyor.üye olacaklar olamaz olanlarda soğuyacak diye korkuyorum seviyorum bu formu ben...

    YanıtlaSil
  16. sercan hanımcığım yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım taşınmak yerleşmek biraz zor olsa da yeni şeyler bana hep yeni bir umut,yeni bir başlangıç,yeni bir sevinç gibi gelir seninde yeni evinde sevenlerin ve sevdiklerinle birlikte mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yaşamın olması dileğiyle hoşçakal sevgiyle kal canısı

    YanıtlaSil
  17. CAnım benim,foruma giremiyorum deli oldum..bir sorun mu var?

    YanıtlaSil
  18. sercan,kaç gündür devamlı giriş yapmaya çalışıyorum foruma ama giremiyorum.keşke elimizden gelen bişey olsaydı canım ya.önceki 2 gün sadece girebiliyordum ama mesaj yada resim gönderemiyordum.şimdi hiç görünmüyor.la la's sımple şalı bitirdim nihayet canım.emeklerine sağlık.forumdan yazamadım,en azından burdan teşekkür edeyim sana.a.e.o.ben neşe

    YanıtlaSil
  19. zeynepgülneva12 Ekim 2010 21:08

    sercan abla foruma ne oldu bir türlü giremiyorum.her seferinde düzelmiştir umuduyla açıyorum sonra hayal kırıklığına uğruyorum. umarım en kısa sürede düzelirrr

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz