16 Mart, 2011

Yapraklı Şal

Bu şalın bir ismi var mı bilmiyorum. Ben Ravelry'de aynısından bir tane buldum ve kendim bir isim vererek ekledim. Zira Ravelry'dekinde sadece örneğin model nosu vardı.Pek yaratıcı bir isim olmadı, şalın üzerinde yapraklar vardı, adı "Yapraklı şal" oldu:)


Bu yazıyı okuyan Ankara'lı örgüseverleri duyar gibiyim..."aaa ben bu şalı görmüştüm", evet görmüşsünüzdür, ya da dikkatinizden kaçmışsa bir daha yün almaya gittiğinizde etrafınıza bir bakın, mutlaka göreceksiniz.
Ben şemalarına ne yazık ki ismini öğrenmeyi akıl etmediğim bir bayandan ulaştım.Örmek isteyen herkes Kocabeyoğlu Pasajın'daki Beyaz Yün'den alabilir şemalarını ve malzemelerini.


Benimkisi biraz büyük oldu, şemayı fazladan bir kez daha tekrar etmişim.Ama sonuç güzel oldu. Kısmetse anneciğime hediye olacak..


Share:

6 yorum:

  1. sercancım forumda da dile getirmiştim ama buradan da söylemek istedim,bu şala bayıldım gerçekten,eeee Ankarada oturmayanlar kartlara biz nasıl ulaşıcaz ki :((((ellerine ve de emeğine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. canımcım en kısa zamanda kartları düznleyeip foruma eklemeyi düşünüyorum...kolay ve güzel bir şal.teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. merhabalar sercan hanim her iki sitenizinde bagimlisi oldum cok güzel isler yapiyorsunuz herkesin yardimina kosuyorsunuz hic karsilik beklemeden sizin gibi insanlarin varligi beni mutlu ediyor basarilarinizin devamini dilerim.

    YanıtlaSil
  4. canımcım çok saol, elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum...inşallah hep beraber daha çoook şeyler yapacağız..

    YanıtlaSil
  5. MUHTEŞEM OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK.ŞEMAYI ALMAK İÇİN ANKARALI OLMAK ŞART DEMEK Kİ

    YanıtlaSil
  6. canısı bu şalda muhteşem olmuş emeğine vede yüreğine sağlık öptüm

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz