03 Kasım, 2011

Bebek Geliyorsa :))

Örgü örmeyi çoook seviyorum ( ne kadar sevdiğimi yazmak için çok daha falza o kullanabilridim ama o zmana yazı sadece o'lardan ibaret olacaktı). Bebek örgüleri örmek ise daha bir zevkli daha bir rahatlatıcı. Az zaman alıyor, kısa sürede çok fazla örneği deneyebiliyorsunuz, kısa sürede bitiriyorsunuz ve ördüklerinizi sevdiğiniz minik bir bedenin giyecek olması da ayrı bir haz veriyor.
Eylül'ün geleceğini öğrendiğim ilk zamanlar ne yazık ki hiç bir şey öremedim, ilk ayların şikayetlerinden dolayı. Daha sonra ise bir takım korkulardan doalyı öremedim, " ya bir sorun çıkar ve bebeğimi göremezsem ördükelrim içimi acıtır mı " diye...Şimdi şöyle düşünüyorum, Allah izin verirse hepsini kendi bebeğime giydiririm, bir aksilik olursa eminim hediye edebileceğim birileri olur. Zevk aldığım bir şeyi yapmaktan kendimi alıkoymak istemedim ve inşallah hepsini kendi bebeğime giydirebilirim.

Bu düşüncelerle ben bir başladım bebek örgüleri örmeye, uzun bir örülecekler listesi hazırladım, her gün mutlaka yeni modeller araştıırp bu listeye ekledim. Bir çoğunu ördüm ama bir türlü gerdirip resimleyemedim. Bundan sonraki dönemde bir aksilik olmazsa ördüklerimi sizlerle paylaşacağım ve örmeye devam edeceğim. Bittikçe onları da resimleyeceğim ve elimden geldiğince açıklayacağım sizlere.

İşte bunlardan biri; minik kızıma minik bir yelek. Ben Nako'nun Satenini ve 4 numara şiş kullandım.Bu modeli Hanımelim'de Kasım ayı "Birlikte Örelim" modellerine ekliyorum. Siz de örmek isterseniz, gelin beraber örelim bunu bu ay ...

Yeleğimizin düğmesi eksik, onu da dikince Eylül Hanıma hazır olacak :))
Modelin orjinaline Ravelry'den ulaşabilirsiniz. Ravelry'e uğradığınızda diğer üyelerin ördüklerini görmek için mutlaka "projects" sayfasını ziyaret edin.
Share:

6 yorum:

  1. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. neden olumsuz düşünüyorsun?hayırlısıyla kucağına alır ve hepsini giydirirsin güzel güzel inşallah...

    YanıtlaSil
  3. saol fadişcim...
    inşallah kpsszedem, inşallah..daha önce yaşanmış olmusuzluklar etkiliyor işte bazen böyle.uamırm her şey yolunda gider.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım,Nako Saten benim de çok sevdiğim bir ip.kızın güzel,sağlıklı günlerde giyer inşallah...

    YanıtlaSil
  5. Allah sağlıkla kavuştursun canım bebeğine..minik eylül tüm örgülerini giyecek eskitip yenilerini isteyecek inşaAllah...

    YanıtlaSil
  6. sercancım ellerine sağlık canım,çok cici oluyor hepsi gibi bu da harikaaa,eylül güzel günlerde kullanacak Allah ın izniyle canım,merak etme sen,ama hadi gelsin artık,sabır kalmadı bizde:)))

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz