15 Aralık, 2011

Tembellik baki bende :)

Evet kesinlikle tembellik baki bende :) En son yazımı 5 Kasım'da yazmışım. Sonra tık yok. Oysa hergün giriyorum, bloguma, güncellemelerden sizlerin neler yaptığınıza bakıyorum, ama elim varıp da iki satır bir şeyler yazmıyorum.
Oysa ne güzle şeyler ördüm bebişime, sizlerle paylaşmaktan zevk alacağım. Resimleyemedim bir türlü, hatta ne yazık ki son ördüklerimi henzü yıkayıp gerdiremedim de... Yapılacak çok iş var bu arada bebekle ilgili. Kötü olansa ben artık iyice ağırlaştım ve az da olsa bir iş yapsam hemen yoruluyorum.
Bu arada eğer şu hastalıkalrım bir sorun çıkarmazsa bebeğime yeni yılın ilk haftası kavuşacağım Allah'In izniyle. Önümüzdeki haftaki kontrollerde belli olacak son durum. Son haftalara girdik zaten, şu an 36. haftanın sonuna gelmek üzereyiz.
Arayı bu kadar açmışken sizlere bir ses vermek için kısa da olsa yazayım dedim.Yazımı da hamilelik yaşayan ve yaşamış tüm hanımların aşina olduğu miink bir karikatürle süslemek istedim. Umarım hoşunuza gider, ben pek sevdim :))

Share:

6 yorum:

  1. canım herşey çok güzel olacak kısmetse eylül kızımızın yüzünü gördünmü hertürlü rahatsızlıklar unutulup gidecek o mis kokusunu içine çektikçe bambaşka oluyo insan bir baktım oğlum kucağımda ay diyodum kollarım ağrıyo emdirirken yoruluyodum gün geçtikçe ağırlaşıyolarda maşallah geceleri çalar saat gibi kendin acıkmadan daha bebiş uyancan şimdi 18 yaşında oğlum nezaman yıllar geçti bu yaşa geldi anlamadım bile sağlıkla inşallah doğsun hep birlikte iyi haberlerini alalım öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Allah tamanına erdirsin sağlıkla inşallah, mutlulukla kucağınıza alın bebişi, kolay gelsin, karikatür her şeyi anlatıyor:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler cometcim , inşallah bend esnein gibi ne çabuk geçti zaman diyebilirim...
    fadişcim karikatür tam benlik, yatağa sürünerek giriyorum, sürünerek çıkıyroum...bir de deidkelrine göre sol tarafa yatmak daha iyiyömiş bebek için, sol tarafım çürüdü resmen :))ama değer diyorum, Allah tamamına erdirsin, ve üzmeisn bizi diye dua edip duruyorum..
    elifcim veridğin ufak tavsiye hala aklımda...hatta çevremem de söylüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. allah sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşmayı nasip etsin canım

    YanıtlaSil
  5. Sercan ablacım Allah mis kokulu Eylülüne kavuşmayı nasip etsin.
    Ben uzun süredir hanimelime iremiyorum hep kullanıcı adı hatalı diyor yardım edersen sevinirim

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz