25 Mayıs, 2013

Sprout Chains Shawl ve son 10 gün

Herkese merhaba, 10 gündür herhangi bir yazı yazamadım. Bahanem güçlü, eşim geldi Ankara'dan. Bir haftadır bizimle tatil yapıyor, günün nasıl geçtiğini anlamıyoruz :) Ailecek uzun yürüyüşlere çıkıyoruz, hava izin verirse denize giriyoruz, ağaçlardan dut, erik, kayısı toplayıp yiyoruz...Harika zaman geçiriyoruz. Ama sayılı gün bitmek üzere, eşim yarın akşam Ankara'ya dönüyor, biz Allah izin verirse bir ay daha buradayız.



Daha önceki yazılarımda sizlerle kır çiçeklerini paylaşmıştım, bu sefer yazıma babamın bahçesindeki güller eşlik ediyor...Daha sonra babamın emek verip diktiği, Eylül'ün her fırsatta toprağını eşelediği, yapraklarına saldırdığı sebze bahçesini paylaşmak istiyorum...


Bu arada boş durmuyorum, herkes uyuyunca alıyorum örgümü elime, 2 tane güzel lif bitirdim, yakında yapılışlarını da resimleyerek sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hanimelim Mayıs ayı etkinlikleri olarak bir şala başladık: Sprout Chains Shawl. Çok basit ama çok şık bir şal, ben şimdi sizinle ördüğüm kadarını paylaşıyorum, umarım bitmiş halini de paylaşabilirim.



Şalın orjinali Ravelry'de, Türkçe açıklaması ise Hanimelim'de :)

Ve son bir resim, daha bir çok çeşit ve renk gül var bahçede, ve başka çiçekler de, onları da ilerde paylaşırım inşallah.




Share:

2 yorum:

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz