03 Şubat, 2011

Bu sepeti eritmeliyim!!




Yok olmayacak böyle! Bu sepeti mutlaka eritmeliyim ben, yoksa kafamı toparlayıp yeni projeler, yeni ipler olmayacak :(

Bir süredir bu sepette diğer işlerden kalan ipler, ya da yün ve örgü hakkında şu anki "bilinç" düzeyine ulaşmadan önce alınmış yünler,  bir de kardeşimin Utku'ya örerim ya da hediye örerim diye aldığı ama bir türlü fırsat bulamayıp "abla, al bari sen bir şeyler yap" dediği yünler birikiyor...Birikiyor biriktikçe de benim aklım onlara takılı kalıyor. Size de olur mu bilmem, aklım ordayken ben başka bir şeye başlayamam, illa ki bitecek orası...Yoksa içim rahat etmez..

Son 2-3 gündür orayı eritmek için bir sürü örnek denedim..bazı yünler bir bebek hırkası ve ya yeleği örmek için yeterli ama bazıları o kadar az ki hiç bir şeye yaramayacak...Neyse arayışlarım devam ediyor.

Ve sonuç; bu ayı "Bu sepeti eritmeliyim" ayı ilan ediyorum!!
Nasıl mı? Şubat ayı boyunca bu sepetteki yünlerle bir şeyler öreceğim, bu yünleri bir şekilde mutlaka değerlendirmeye çalışacağım.Yaptıklarımı buradan sizlerle paylaşacağım ve ay sonunda sepette kalanları da. Eğer başarılı olursam ve hepsini bitirirsem kendime ufak bir ödül; çok işlevli ponpon makinasını alacağım :))
Peki ya sizlerden yorumlarınızla bana destek olanlar, sizlere bir ödül olmasın mı?? Olsun bence ..."Bu sepeti eritmeliyim" başlıklı yazılarıma ( ki ay sonuna kadar bir çok başlık olacak, yani umarım olur :P) yorum yazan arkadaşların ikisine bu proje boyunca yaptığım ürünlerden dilediklerini hediye edeceğim (tabiki arkadaşları kura ile seçeceğiz :) )

Bugün ayın 3'ü geriye kaldı 25 gün ve sepet hala dolu :(( Ben iş başı yapayım, olmayacak böyle !
Share:

7 yorum:

  1. Sevgili Sercan bu sepetten benden bir baza dolusu var asla eritemiyorum.
    Sitemde son yayınladığım çiçekli fularlardan yapabilirsin mesela, az kalmış ipleri değerlendirmek için iyi bir seçenek oluyor. Parmaksız eldivenlerde olabilir. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. fikirler için çok teşekkür ederim canısı..laf aramızda bu yarım kalan ipler buzdağının sadece ufak bri parçası, malum şubat kısa o yüzden az ip ayırdım bu aya :)baklaım durum ne olacak??

    YanıtlaSil
  3. sercan ravelrydeki motif battaniyelerden yapabilirsin canım,her motif farklı renk olunca zevkle de örersin

    YanıtlaSil
  4. canım hiç bir fikir veremiyorum çünkü kelin ilacı olsa başına sürer değilmi 3 tana çamaşır kirlilik sepeti ağzına kadar dolu ip var kiminde bir tane kiminde iki veya üç yumak ne yapacağız bilmiyorum

    YanıtlaSil
  5. Bunlardan kocaaa bir koli de bende var.Her düzenleyişimde bunlar bitmeden ip almak yok diyorum,yine dayanamayıp alıyorum,örmek için de vakit bulamıyorum sonra.Hadi bakalım sana kolay gelsin,bakalım ne güzellikler çıkacak ortaya.Evet bebek giysileri iyi fikir,yelek,elbise hele hele patik...:)Ben bayılıyorum bebek patiği örmeye...

    YanıtlaSil
  6. valla bence bunları eritmenin en güzel yolu hanım dilendi bey beğendi modeli bir battaniye yapmak hatta daha büyük sabredebilirseniz daha büyütüp yatak örtüsü bile yapılabilir. kolay gelsin bütün işleriniz çok güzel siz de çok iyi bir insana benziyorsunuz. saygılı ve düzeyli blogunuzu da çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  7. Canım benim ne güzel de koymuşsun öyle sepete,bende de yarım ipler var ara ara örmeye bişey bulamadıkça karıştırıp karıştırıp seçiyorum aralarında..Sonuç,kızıma eldiven,patik,oğluşumun arkadaşına bere,kızlara bereler,ama aklımda battaniye yapmak var..Canım annem burdayken ben artan iplerimi ona verirdim,iki battaniye ördü bize..çok da kullanışlı oldular..İnşallah sen de bir şekilde eritirsin sepetini..

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz