28 Aralık, 2012

2. Motif etkinliği motiflerim

Hanımelim'de başlattığımız motif etkinliği dışında 2 motif etkinliğine daha katıldım. Birincisi bitti, motiflerin birleştirilmesi kaldı, elimde yetiştirilmesi gereken işler olduğu için beklemede şimdilik onlar. 2. etkinlik ise bu ay son buluyor ve motif alacaklardan biri de benim. İlk motiflerim gelmiş ama ben evde olmadığım için PTT'ye geri dönmüş, orada bekliyor. Henüz elime geçmedi yani.

2. motiflerim ise çarşamba günü elime geçti, sevgili Nesli nam-ı diğer Alonenes göndermiş. Minik prensesimin doğumgününde Nesli'den gelen paket beni de prensesi de çok mutlu etti.
Nesli'cim prensesimi de unutmamış, ona da emek verdiği harika hediyeler göndermiş...






Nesli'cim çok teşekkürler, ellerine sağlık
Share:

9 yorum:

  1. Güle güle kullanın, iyi yıllar:)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım inşallah benim motiflerimede ulaşırsın

    YanıtlaSil
  3. canımcım, hani ptt de bekleyen motiflerin varya, artık bende bana geri getirdiler :(

    YanıtlaSil
  4. canım yaa yine ne zaman gelmiş ptt bana da evde bulamamış offf yaaa..bir not felna d abırakmıyorlar ki haberim olsa gider alırdım pttden...tüh ya ne yapacağız şimdi??

    YanıtlaSil
  5. paket şuan bende aynen gönderiyorum tekrar o zaman ya da yurtiçi kargoya falan mı versem?

    YanıtlaSil
  6. postta da yazmısın ya beni bulamamılar geri dönmü diye :) üzerinde de bekleme süresi doldu geri iade yazıyor

    YanıtlaSil
  7. canımcım sen ptt ile gönder, ama gönderdiğind emutlaka bana şu gün gönderdim diye yaz, ben takibe alayım onu, bri d etakip nosunu...bana not bırakılmadığı ve sizlerdne d ehaber gelmediği için ben takip edemedim onu, haberim olsaydı mutlaka pttye gider bir şekilde öğrenirdim durumunu. sen gönderdiğind emutlaka bana takip nosnu yaz olur mu?ve ne olur kusura bakma, sana zahmet oluyor...

    YanıtlaSil
  8. estağfurullah canım, onda da bir hayır vardır elbet. bugün eşim göndermiş öğle arasında akşam gelince takip nosunu da alır sana iletirim canım. öperim, sevgiler

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz