02 Mayıs, 2013

Mayıs Çiçekleri :)

Nisan çiçeklerini bitirdim ve karşınıza Mayıs çiçekleri ile çıkıyorum.
Ama bunlar biraz farklı.Nisan aynın 22'sinde kızımla topladık bavullarımızı anneanne ve dedeye geldik. Ankara'da yağmuru, soğuğu bıraktık (gerçi biz geldikten sonra ısınmış havalar ) sıcacık havalara Didim'e geldik. 


Kızımla buraları yeniden keşfediyorum, hep dışardayız, Eylül toprakla suyla oynama çabasında, arada dedesinin güllerini, sebze fidanlarını incelemeye alıyor. Bıraksam fidanların üzerinde tepinecek, yerden kaldıramıyoruz kendisini.Akşama kadar yorgun düşüyor, akşam yemeğinden sonra hemen uyumasın diye dedesiyle gezdir gezdir biz telef oluyoruz :)


Arada etrafı geziyoruz, yazlıkların bahçesinde harika çiçekler var, onları başka bir yazımda paylaşırım inşallah. Biz şimdilik bahçelerden çok kırdakilerle ilgileniyoruz. Otlar, çiçekler, börtü-böcek ve kedi, köpek gibi şeyler daha çok bizim ilgi alanımız :))



Buraya gelirken yanımda sadece uzundur elimde olan İskoç Şalımı getirdim. Planım burada yeni işlere başlamktı, hemen alışverişimi yaptım, yeni örgülere başladım. Kızım için Kina yelekten başladım, o izin verdikçe örüyorum. Hanimelim'de beraber örelim diye bir  yelek modelim daha var, malzemesini alır almaz inşallah ona da başlayacağım...


Mayıs ayı şimdilik projesiz geçecek gibi, Ramazana kadar tatil, düğünler felan derken pek projeye fırsatım olmayacak gibi.Allah izin verirse Ramazanda güzel bir proje ile her gün yeni yazı girebilirim... 

Şimdilik tatildeyim :))
Share:

4 yorum:

  1. Çok güzel çiçekler. İyi tatiller size:)

    YanıtlaSil
  2. Sercan çiçekler güzel hele en üsteki papatyalara bayılırım ben,çocukluğumu hatırladım,ne iyi ettinde ekledin bu fotoları,Eylüşü çok öpüyorum,kendinize iyi bakın.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler arkadaşlar...biz eylüşle fırsat buldukça kır çiçeklerini keşfetmeye devam ediyoruz...paylaşırım ilerde yien sizlerle :)

    YanıtlaSil
  4. They switch weights fast, and use very little room.



    My webpage - dumbbell clean

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz