20 Eylül, 2011

Elti Eltiye Küstü mü??

"Elti eltiye küstü"  bir örneğin adı bu kadar orjinal olabilir...Bizim Türk hanımların yaratıcılığı bu olsa gerek. Bir çok yerde rastlayacağınız, belki de bir kaç projenizde kullandığınız bir örnek, yapılışı basit, sonucu oldukça hoş.

Ben de bir çok yerde görmüş daha önce yapmak için bir istek göstermemiş, ama arşivimde bulunsun bir ara yaparım diye, kaydetmiştim.Hamileliğin ve yaz sıcaklarının rehavetinden kurtulmak için, kolay ama zevkli bir şeyler yapmak istediğim dönemde Selma Tozan'ın blogunda gördüğüm elti eltiye küstü atkı "zamanı gelmiştir" dememe sebep oldu. Hemen evde bulunan yünlerime el attım ve örmeye başladım. Nerdeyse bir akşamda bitti. Tabi her zamanki gibi resimleme ve yayınlama günleri aldı :))




Ben blogumda anlatımını vermeyeceğim, sevgili Selma Tozan çok güzel anlatmış, sizleri oraya yönlendiriceğim  ki hem elti eltiye küstüye bakın hem de Selma Hanımın diğer emeklerine şöyle bir gözatın...
Share:

7 yorum:

  1. Ellerine sağlık, bize özgü çok hoş örnek isimlerimiz var değil mi?

    YanıtlaSil
  2. çok zevkli bir model gerçekten canım,ben de iki tane atkı-fular örmüştüm keyifle kullanıyorum şimdi..seninki de çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler arkadaşlar, arada böyle modeller örmek keyifli oluyor. bir ar aaraştırıp böyle ilginç isimelri blogumda yayınlamak isteirm, bakalım neler çıkacka ortaya :)

    YanıtlaSil
  4. canısı ellerine sağlık çok güzel olmuşlar

    YanıtlaSil
  5. Hadi mim gibi başlatalım mı?
    Sarhoş yolu şaşırdı,
    Türkan Şoray kirpiği,
    ilk aklıma gelenler:)

    YanıtlaSil
  6. güzel bir örnek ben bu örnekten havlu kenarı örmüştüm atkı da güzel olmuş,renklerin uyumuda çok güzel eline emeğine sağlık iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  7. elifcim mimden daha farklı bişiler yapılabilir aslında, düşünmek lazım bu konu üzerinde :))

    şükran hanımcım, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz