21 Şubat, 2012

Son 2 haftanın özeti :S

Bakıyorum da 2 haftadır öylece duruyorum, ne bir yazı yazmışım bloguma, ne de bir hayat belirtisi göstermişim...
Yok sanmayın çok yoğundum bu iki haftada ondan başımı alamadım da yapamadım bir şeyler, ya da benim minik bebeğim izin vermiyor da ondan böyle oldu.Yok vallahi ne yoğunluk vardı ne de Eylüşüm engelledi, benim kendi tembelliğim yine. 
Son iki haftanın size kısa bir özetini vereyim:
Ayın 9 doğumgünümdü, kutlamadık :) 10'nda küçük bir kutlama yaptık. Yolun yarısını geçince kutlamalara çok istekli olmuyor insan...
Ankara bu kış oldukça yağışlı, geçen haftayı yine karla geçirdik, ne dışarı çıkabildik, ne de güneşi görebildik. Ama sonunda cesaretimizi topladık Eylül'le takıldık teyzesinin peşine Kentpark'a gittik alışveriş yaptık. Kızım ilk kez bebek arabasına bindi, alışveriş merkezine gitti ve en önemlisi, doktor veya teyzesi dışında bir yere gitmiş oldu :)) Bense yaklaşık 2 ay aradan sonra kendimi alışveriş merkezi olsa da sosyal bir çevrede bulmanın coşkusunu ve ne yazık ki ertesi güne kadar süren yorgunluğunu yaşadım.
Bu arada boş durmadım bir kaç yeni örgüye başladım ve bir dolu da örülecekler listesi yaptım.
Şimdi Hanımelim'deki arkadaşlarla birlikte Nako Örgü Festivali dergisidnen bir kazak ile bu sıralar forumlarda ve bloglarda pek revaçta olan Wingspan Şal'a başladık.En kısa zamanda sizlerle paylaşırım bu projelerimi.
2 hafta böyle geçmiş işte, aslında hiç bir şey yok ama, inanın günler nasıl geçiyor anlamıyorum, aklımdakileri, ya da sabah kalktığımda bugün bunu da yapayım dediklerimi yapamadan günüm bitiyor..Yapmayı düşündüğüm, istediğim çok şey ama yapacak az zaman var..Neyse ben yine döneyim örgülerime, yavaş yavaş da olsa örüp sizlerle bir şeyler paylaşayım...
Yazımı da doğumgünüm için gelen güzel buketimle renklendireyim...

Not: bu buket sandığınız gibi eşimden değil, kardeşimin eşi hem bana hem de kardeşime o gün birer tane çiçek yaptırmış saolsun. Eşim bu sene sınıfta kaldı ne yazık ki doğumgünüm konusunda :))
Share:

5 yorum:

  1. Doğum günün kutlu olsun Sercan.Yolun yarısını geçsende her yaş günü güzeldir bence.İnatla şarap misali değerlendiğimize inanmak istiyorum.Örgülerini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum. Sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
  3. doğum günün kutlu olsun sercan nice yıllara sevdiklerinle beraber...

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim arkadaşlar.bu kış iyice eve kapan modundayız ya ondna kutlamalar bile sıkıcı geliyor artık..
    örgü örgü örgü modundayım, daha elimdekiler bitmeden neler örsem diye araştırıyorum, sıraya koyuyorum..umarım herşeyi örecek vaktim olur...

    YanıtlaSil
  5. Doğum günün kutlu olsun Sercan :)) Nice sağlıklı mutlu yıllar :)) ben hanımelinden misbah ;)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz