14 Ocak, 2012

Sarı Yelek

Anneliğe alışmaya çalışıyorum bugünlerde. Kızımla birbirmizi tanıyoruz, düzen kurmaya çalışıyoruz...Şimdilik pek bi düzensizsiziz, bazı günler sakin geçiyor, bazı günlerse uykusuz ve huzursuz; alışacağız ama :)

Sakin günlerde hem bloguma, hem foruma, hem de örgüye zaman ayırabiliyorum (bugün sanırım o günlerden ). Kızım izin verdikçe ona yeni bir şeyler örmeye çalışıyorum. Şimdi ördüklerim ve öreceklerim daha farklı. Birincisi artık kızım yanımda ve onun ihtiyaçlarına göre örebiliyorum, ikincisi ise konu mankenimiz yakınımda olduğu için üzerinde deneyebiliyorum :))

Geçenlerde bir hevesle başladığım ama yine dergilerdeki sağlıksız anlatım yüzünden defalarca ör sök yaptığım bir yeleği sonunda bitirebildim...Yünümüzü geçen kış Utkum'la beraber bir "yüncü" ziyaretimizde almıştık. Canısı minik kuzeni için seçmiş farkında olmadan.

Model Anchor Butik dergisi 22. sayısından. Yünümüz Anchor Truva, şiş no 4,5 (dergide 6 diyordu ama ben biraz sıkı ve ufak bir yelek olsun istedim)

Sonuç hoş oldu, baharda kızıma giydirebileceğim minik bir yelek :))
Share:

7 yorum:

  1. Güle güle giysin Eylül bebiş:)

    YanıtlaSil
  2. yumuşacık ve sıcacık görünüyor... ellerine sağlık.. iyi günlerde giysin bebecik...

    YanıtlaSil
  3. ooooo Sercan'cım hem bebeğe bakıp hem de örgü örebiliyorsun bravo sana arkadaşım,maşallah:))ben ev işlerini anca yetiştirebiliyorum,örgü hak getire:))yeleğin rengine de modeline de bittim canım ellerine sağlık,Eylül'cük güzel günlerde giysin inşallah..sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Sercancım harikasın canım,çok güzel olmuş,Eylül güzel günlerde kullansın....

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler, inşallah güzle günlerde giyer kızım.filizcim benim kızım daha çok küçük o yüzden bol bol uyuyor bugünelrde benimde fırsatım oluyor...sanırım bir ayını doldurunca tüm düzen değişiecek. bir d eben Allaha bin şükür fazla ameliyat ağrısı felan çekmedim, pek loğusalık yaşamadım yani :))

    YanıtlaSil
  6. you could send me this recipe?

    I liked a lot.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz