25 Mart, 2015

Bere Meydan Okuması

Ay bitmeden yazayım dedim sizlere ama elimdeki işlerden bir türlü fırsat bulamadım.Biraz yoğunum bu sıralar. Nedeni ise bahar temizliği... Yünlerimde bahar temizliği yapıyorum. Nasıl mı? Yıllardır "off renge süpermiş" , " aa ben bununla kesin bir şey örerim" " hım mm yeni çıkmış deneyeyim bunu" , " bir şey örmesem bile almak beni mutlu edecek" diye alıp durduğum yünlerimi biraz eritmek istedim. Bunun için de kendimce sınıflandırdım hepsini ve uygun projelere başladım...şimdilik evdeki 2 yünü kullan yetmedi 2 tane daha al  şeklinde devam ediyorum :)) 


Bu temizliği biraz hızlandırmak için bir adım atıp sizleri de dahil edeyim işin içine dedim. Bunun için de  " Bere Meydan okuması" nı başlatıyorum. Nasıl olacak peki bu meydan okuma?? Aynen şöyle:


1. Portföyümde 10 bere modeli var

2. Önümde ise 21 günlük bir zaman dilimi (Bu hesaba göre Nisan 15 meydan okumanın son günü olacak)

3. 21 günlük süreçte 10 bere örülecek, sizlerle paylaşılacak.

4. Bu arada diğer işlerimde devam edecek

Sizleri bilmem ama ben her zaman sınırları belirlediğimde çok daha verimli çalışırım. En azından eskiden öyleydim . Şimdi kendi kendime meydan okuyor ve "Sercan 21 günde 10 bereyi örmen gerek" diyorum. Umarım başarılı olurum...Başarırsa elde edeceğim huzur, mutluluk tarifsiz olacaktır :)

Bere modellerim bunlar


Hangisinden başlasam ki???



Share:

7 yorum:

  1. benimde iplerim hazır iki tanesi ile ördüm bere ama siparişlerden elimdeki ipleri eritemiyorum

    bence sıradan başla :)

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin bende elimdeki ipleri bitirme çabasındayım fakat yolun sonu henüz karanlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonca hanım sormayın...benim sanırım ömrüm de yetmeyecek bu ipleri bitirmeye :(

      Sil
  3. hımm arkadaşım bence son bereden başla, kız çok güzelmiş :) bu da değişik bir bakış açısı olsun... bu meydan okuma işin süper bir fikir olmuş, tebrik ediyorum ve bu meydan okumada senden yanayım, sen yaparsın biliyorum, 2 güne 1 bere, hadi bakalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim favorim de o bere...dropsun çok güzel bir modeli..henüz başlamadım ama arkadaşım, meydan okumanın ilk gününde tek bir ilmek bile atmadım :P

      Sil
  4. Thank you Roberta, I have visited your blog, nice one...I follow your blog

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz