05 Temmuz, 2012

Geri Döndüm :)

Yine çoook uzun bir ara vermişim. Eskiden bir bahanem yoktu, sadece tembellikti, ama bu sefer gerçekten ara vermemin sebebleri var.
Birincisi Utku'şumun sünneti...Benim minik yeğenim, büyüdü, sünnet oldu! (sünnet sırasında tek ağlayan bendim :P ). Tabi sünnet öncesi hazırlıklar, misafirler, sünnet sonrası yine bir sürü iş derken uzun bir süre buraya uğrayamadım.
Bir diğer sebep ise Ankara'nın bu yıl ki hava durumu...inanılmaz değişken, bir anda yazdna kışa, kıştan yaza geçen, dengesiz bir hava..Minik Eylül'üm bir türlü alışamadı bu değişimlere. Değişim demişken benim minik kızım artık kendi odasında yatıyor. Doğumundan beri bizim yatak odamızda beşiğinde yatıyordu, geçtiğimiz ay birden sıcaklar bastırınca ufacık beşiğinde yatırmaktansa kendi odasına geniş yatağına geçireyim dedim ve iyi de yapmışım, kızım şimdi sereserpe yatıyor yatağında...Bu geçişin sancılı olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım, kendiliğinden oldu.
Bu arada geçen pazar tüm aile (kardeşimler, kayınbiraderler ve kayınebeveynler) pikniğe gittik. Minik kızımın ilk pikniği sayılır. Açık havada bol bol debelendi, uyukladı. Bir ara çimlere bıraktım, çimleri ve toprağı keşfetmeye çalıştı.


Ve miniğimin ilk hastalığı; pazartesi aşımız vardı, salı pek bi keyifsizdi, biraz kustu (tabi ben panikledim), ateşi çıktı...Hemen ateş düşürücü verildi ve sabaha kadar nöbet tutuldu...Allah'ıma bin şükür ateşi bir daha çıkmadı ve kusmadı minik Eylül'üm...
İşte böyle 3 aylık yokluğun kısacık özeti...her zamanki gibi bu arada yine örgü ördüm, ufak tefek şeyler...Kafamda bir çok proje de var...Umarım tüm bunları buraya aktarabilirim...

Şimdilik hoşcakalın, ben kafamdaki şu fikirleri uygulamaya koymaya çalışayım biraz :))
Share:

2 yorum:

  1. ah canım Eylül ne kadar büyümüş maşallah:)demek artık kendi odasında da yatıyor oh ne güzel..benim kız da uzun zamandır kendi odasında uyuyor.gerçi bu aralar uyku problemi var.çok zor dalıyor uykuya.ille de sallanmak,pış pışlanmak istiyor.ne zaman kendi yatağında kendi başına uyuyacak bakalım..seninki nasıl uyuyor Sercan,belki bana bir fikir verirsin canım,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım eylül hep memed edalıyor uykuya...gece son kez emziriyorum o sırad auyuyor yatağına yatırıyorum..ama o uyku problemi son zamanlarda bizde de var...bir türlü dalamıyor, kucağımdna bıraksam hemen uyanıyor bid e gece aralıklı olarak uyanmaya başladı son bir haftadır...gündüzleri hep kısa kısa 10 dakka 15 dakka uyuyabilyior ona rağmen gece de geç uyuyor...uyku şu sıra bizde de zor..ben sıcaklara yoruyorum umaırm havalar serinleyince normal seyreder bu uyku..bir de bugün doktor randevumuz var bakalım doktor ne diyecek , yazarım ona danışınca dediklerini sana..

      Sil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz