05 Temmuz, 2012

Haftanın Projesi / Project of the week

3 aylık ara verdiğim sırada hemen hergün bloguma uğradım. Bir çok arkadaşımın güncellemelerini takip ettim ve bir çok yeni blog gezip çok güzel fikirler edindim. Bloguma uygulayabileceğim yeni fkirler düşündüm. 
Bu fkirlerden biri, Haftanın Projesi fikri. Bir çoğunuz buna özellikle yabancı bloglarda rastlamışsınızdır.Farklı adlarla, farklı çalışmalar sunuyor blog sahipleri. Ben de kendimce bunu uygulamaya çalışacağım...
Düşüncem her hafta pazartesi, çarşamba ve cumaları farklı konularda bir aktivite yapmak (tabi konu örgü)..Bu cumanınkisi hazır, en kısa zamanda pazartesi ve çarşambayı da hazırlamak istiyorum.

Bir de blogumu bundan sonra elimden geldiğince hem Türkçe hem de İngilizce yazmaya çalışacağım...İlk denemem de bu yazım olacak :))

During the  3 months-break  I have visited my blog almost everyday. I did not send any post but I read. I also visited too many blogs and some sources about knitting and crocheting, and these visits gave me some ideas about blogging. One of these ideas is "project of the week". If I can I will send some posts an every monday, wednesday and friday about different projects. 
And another idea is to write my blog also in English. I hope I can manage :))
Share:

4 yorum:

  1. örgü bilmeyenler ne yapacak :D

    mesela ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canısı Allah izin verirse detaylı bir şekild enalatmayı düşünoyurm yaptığım her şeyi...bir de olabildiğince kolay modellerden başlamyı düşünüyorum...belki ucundna kıyısındna sen de bir şeyler yapabilirsin.

      Sil
  2. harikasın canım.tığ işi şalları da bekliyorum senden:))bu hafta sınavı hallediyim örgüye tam gaz devam:))ilk öğrencin benim haberin olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım başladığım bir kaç şal var tığ işi yayınlayacağım yakında...aslınd apaylaşacak o kadar çok şey var ki, am akendim de denemeden sizlerle paylaşmak istemiyorum ondan gecikiyor...inşallah sınavın iyi geçmiştir, güzle haberler verirsin bizlere...

      Sil

Gmail hesabı olmayan ziyaretçiler yorum bırakmak için lütfen Adı/Url seçeneğini seçiniz